Facebook Twitter linked in FooCafé - Events FooCafé - YouTube

CoderDojo Malmö
Kom och lär dig koda

Wednesday, August 24
17.30 - 19.30

OBS! CoderDojo är fullbokat men du kan anmäla dig till en köplats (nedan)

CoderDojo är en rörelse för att lära barn och ungdomar programmera. I Malmö började vi våren 2012. Det är gratis att komma till CoderDojo Malmö och är öppet för alla mellan 7 och 17 år. Du kan få lära dig att programmera, göra appar, spel och hemsidor. Du behöver inte kunna programmera innan du kommer.

Mentorerna är programmerare som gör CoderDojo på sin fritid, utan att få betalt. De flesta jobbar som programmerare. Det betyder också att vi inte är utbildade lärare, men vi gör vårt bästa :-) Det är inte ett företag eller organisation som ligger bakom CoderDojo Malmö, utan vi kommer från många olika ställen.

Notera att om du är under 12 år så måste du ha en förälder med dig på våra träffar.

Ta med egen bärbar dator - om du inte har en bärbar dator - mejla carina@foocafe.org så ska vi försöka ordna en lånedator.

Läs mer på CoderDojo Malmö's hemsida

Hösten 2016 fokuserar vi på följande:

- Programmera spel med Scratch
- Bygga webbsidor med HTML, JavaScript och CSS
- Styra och bygga robotar med Arduino

Vi genomför CoderDojo varje Måndag och Onsdag fram till Sommaren.

FooKIDS sponsras av: Capish, Webstep, Grenspecialisten och Axis Communications

Just nu är det fullbokat. Ni kan sätta upp er på reservlistan, så kan vi meddela er så snart vi får fler platser (helt beroende på om vi får fler mentorer).

Om Ni redan har anmält er till CoderDojo så behöver Ni inte göra det igen. Anmälan till CoderDojo avser deltagande i allmänhet och inte till ett specifikt datum.

 Attendee(s) Price: anmälan till köplats

- Premium Partners -


Capish
tretton37eCraftWebstepMediaEvolutionCenito
Neo4jAxis CommunicationsQlikSigmaIndustrial Internet of AnythingnetsetVerisure

- Partners -


ÅF Consult Stratiteq Tedkomp House of Test .se Mobenga Odd Hill Experis Front-IT Malmö Yrkes Högskola Schneider Electric Falcon Social 24HR Lime by Lundalogik u-blox Pixelant Apsis Purple Scout Third BaseCombiTech Softhouse Vinge Bool Lytics Handelsbanken Service Well Vergic Tieto Frontit Strossle One Agency empear Cross Technology Solutions Simply Awesome Hero Gaming Lexicon IT Konsult