Facebook Twitter linked in FooCafé - Events FooCafé - YouTube

Dataföreningen
Vad är Personuppgiftlagen PuL?

Thursday, September 26
17.15 - 19.00

Vad är ( Personuppgiftlagen ) PuL? Är det egentligen bara ett nytt namn på det vi alltid har gjort? I detta seminarium ser vi på PuL och hur man lägger grunden för att lyckas med sin PUL-strategi. Vi ser också på hur PuL-kraven ser ut idag och vart är PuL-området på väg.

Personuppgiftslagen i korthet.

Syftet med personuppgiftslagen (PuL) är att skydda människor så att deras personliga integritet inte kränks när personuppgifter behandlas.

Experterna på Draftit har arbetat med praktiskt tillämpning av juridik inom IT-intensiva verksamheter sedan mitten av 1990-talet. Experternas arbetsgivare har funnits inom både privat och offentlig sektor, och har genom åren sysslat med allt från kommersialisering av forskningsresultat till Internetpoker.

Huvuddelen av uppdragen rör konkret juridisk rådgivning i IT-miljöer av olika slag, de arbetar också med frågor där affärsutveckling står i fokus och där juridiken är drivande för en sund, effektiv och lönsam verksamhet.

Experterna har stor vana av att kommunicera juridiskt komplicerade förhållanden på ett sätt som gör det enkelt för verksamheten att nå fram till en bra och önskvärd tillämpning av relevanta regelverk.

Målgrupp: Alla som vill ha en introduktion till PUL och hur man kommer igång med PUL.

Dataföreningen

Välkomna!

 Attendee(s) Price: free event

- Premium Partners -


tretton37eCraftWebstepVerisureMediaEvolution
Cybercom GroupCenitoEdumentKingAxis Communications
Telavox

- Partners -


ÅF Consult Neo Technology Konsultbolag1 SoftVision Stratiteq Tedkomp Capish House of Test Upptec Evry .se Mobenga Odd Hill Avega Group Experis Netrelations YouCruit Front-IT Malmö Yrkes Högskola Schneider Electric Good Old Falcon Social 24HR Lundalogik u-blox Sony Stickybit Pixelant Apsis Purple Scout Third Base